Mt Aicken
15 Mei 2006 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Ben dit weekend weer naar Arthur’s Pass geweest met Elke en Erik. Vrijdag sliepen we in the Mountain House en zaterdag zijn we vroeg opgestaan om de Mt Aicken track te lopen. Het heeft hier ondertussen gesneeuwd, dus de bergen zien er super gaaf uit! De track was heel gaaf en er lag natuurlijk sneeuw, leuk! Helaas hebben we de top niet gehaald, omdat het iets te gevaarlijk werd en we toen maar besloten hebben om te draaien. Maar het was er zeker niet minder mooi om.
Na de Mt Aicken track zouden we naar de Caroll hut gaan lopen, maar we waren nog maar net onderweg en het begon al te regenen en toen hebben we maar besloten in het dal te blijven. Toen zijn we in de Bealey hut gaan slapen die uit niet meer bestond dan 3 stapelbedden en een tafeltje, lekker primitief! Het besluit om beneden te blijven was slim, want het ging ’s nachts regenen en dat hield niet meer op. Dus zijn we zondag vroeg maar weer terug naar Christchurch gegaan en hebben onszelf ’s avonds getrakteerd op een heerlijk Belgisch biertje met friet en bitterballen (lekker Nederlands hè?!).
X Marijke
X Marijke
15 Mei 2006 - 09:28
Mr. Leek:
Tja, ik zie het al, we moeten terug... -
15 Mei 2006 - 11:58
Reinder:
Over een paar maanden komt er iemand met een mega conditie terug zo te zien. Kun je daar over een tijdje ook skiën?
Gr. reinder -
15 Mei 2006 - 13:24
Veer:
He Kampioen!!!!!
Jij bent goed bezig daar... je loopt gewoon in je Atalante broek daar in de sneeuw, hoe ruig!
Gisteren was een mooie kampioenswedstrijd, jammer dat je er niet bij kon zijn!!
Gaaf dat je zoveel kan zien van het land daar, ik zou zeggen ga zo door!!
Liefs Veer -
15 Mei 2006 - 13:35
Joyce:
Hey meis,
Wat een gave foto's dat vind je hier in Nederland niet, je hebt voortaan op 't nordic walking gestort zie ik??
We maken snel een bel-date?? Een woensdagochtend, nederlandse tijd is dat iets?
xx -
16 Mei 2006 - 19:51
Anja:
Hoi Marijke,
je komt straks als een ervaren bergbeklimmer terug, goed hoor.
Heerlijk die weekendexpedities. Hoe staat het met de rattenneuzen?
Groetjes. -
16 Mei 2006 - 22:06
Elke:
Ha Marijke!
Het was weer een fantastisch weekend he?
Op naar het volgende weekend! Nu even tijd voor wat ontspanning. Dunedin here we come.
Elke -
17 Mei 2006 - 07:00
Sammie:
Tjezus, het is daar wel echt mooi! Maar hoe kan het daar nu regenen; ik zie alleen een strak blauwe lucht...? Kus -
17 Mei 2006 - 09:45
Carlijn:
Jeetje Marijke wat mooi daar na zo'n wandeling zou ook zeker zin hebben in frietjes en bitterballen.
groetjes !! -
23 Mei 2006 - 13:07
Pascal:
He marijke,
Ongelooflijk dat je in zo'n korte tijd zoveel toffe avonturen kan beleven. Prachtige foto's ook!
De internationale keuken is goed vertegenwoordigd in NZ dus...
Groet vanuit een regenachtig NL.
24 Mei 2006 - 13:53
Ineke:
He Marij,
dacht dat ik al gereageerd had op je laatste mooie verhalen, maar blijkbaar niet.
Zit nu op mijn werk,. nog een uurtje en dan heb ik lekker 2 en een halve week vakantie :)
heb alles wel zo ongeveer af, dus even een beetje aan het internetten..
ga je vrijdag spreken,
dikke kus -
29 Mei 2006 - 21:55
Nienke:
Woeps, ik moest even 'bijlezen'. Echt super mooi!!! Wil naar JOU toe!!!!!